به همت هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صورت گرفت ؛ بیش از ۲ هزار پرس غذای گرم با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در بهمئی توزیع شد. به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب؛ مسئول هیئت میثاق با شهدا و گروه […]
به همت هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صورت گرفت ؛
بیش از ۲ هزار پرس غذای گرم با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در بهمئی توزیع شد.
به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب؛ مسئول هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی در شهرستان بهمئی گفت: بیش از ۲ هزار پرس غذای گرم با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در نقاط مختلف شهرستان بهمئی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی طبخ و توزیع شد.
سید صدرالله آوری افزود: این اقدام در سالهای آینده ادامه خواهد داشت.
وی گفت: در روز عید سعید غدیر خم و در ادامه پویش چله خدمت به نیابت از شهید جمهور و سایر شهدای خدمت به همت هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صورت گرفت.
مسئول هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی در شهرستان بهمئی ادامه داد: طبق سنت هر ساله در روز عید غدیر به لطف خدا و عنایت اهل بیت (علیهم السلام) و کمک های خوب مردمی امسال ٢٠٠٠ غذا پخت شد.
آوری گفت: از آنجایی که روز غدیر را روز اطعام گفته اند ، این کار حسنه هر سال با کیفیت بهتر و با همکاری نوجوانان و جوانان هیئتی انجام می شود.
وی از همه عزیزانی که در شکل گیری این کارها و احیای سنت اهل بیت (علیهم السلام) در رأس مردم و جوانان هیئتی، همکاری کردند، قدردانی کرد.
مسلم مختاری خبرنگار
- نویسنده : مسلم مختاری
- منبع خبر : مسلم مختاری