به همت هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صورت گرفت ؛ بیش از ۲ هزار  پرس غذای گرم با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در بهمئی توزیع شد. به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب؛ مسئول هیئت میثاق با شهدا و گروه […]

به همت هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صورت گرفت ؛

بیش از ۲ هزار  پرس غذای گرم با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در بهمئی توزیع شد.

به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب؛ مسئول هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی در شهرستان بهمئی گفت: بیش از  ۲ هزار پرس غذای گرم با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در نقاط مختلف شهرستان بهمئی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی طبخ و توزیع شد.

سید  صدرالله آوری  افزود:  این اقدام در سالهای آینده ادامه خواهد داشت.

وی گفت: در روز عید سعید غدیر خم و در ادامه پویش چله خدمت به نیابت از شهید جمهور و سایر شهدای خدمت به همت هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی با همکاری  بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صورت گرفت.

مسئول هیئت میثاق با شهدا و گروه جهادی شهید احسان فتحی در شهرستان بهمئی  ادامه داد: طبق سنت هر ساله در روز عید غدیر به لطف خدا و عنایت اهل بیت (علیهم السلام) و کمک های خوب مردمی امسال ٢٠٠٠ غذا پخت شد.

آوری گفت: از آنجایی که روز غدیر را روز اطعام گفته اند ، این کار حسنه هر سال با کیفیت بهتر و با همکاری نوجوانان و جوانان هیئتی انجام می شود.

وی از همه عزیزانی که در شکل گیری این کارها و احیای سنت اهل بیت (علیهم السلام) در رأس مردم و جوانان هیئتی، همکاری کردند، قدردانی کرد.

مسلم مختاری خبرنگار

     

  • نویسنده : مسلم مختاری
  • منبع خبر : مسلم مختاری