اعلام برنامههای بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد در بهمئی؛ شهرستان بهمئی آماده برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بهمئی، ویژه برنامههای بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) روز دوشنبه ۱۴ خرداد ساعت ۹:۳۰ صبح ، در مسجد حضرت صاحب الزمان شهر لیکک بهمئی برگزار میشود. به […]
اعلام برنامههای بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد در بهمئی؛ شهرستان بهمئی آماده برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بهمئی، ویژه برنامههای بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) روز دوشنبه ۱۴ خرداد ساعت ۹:۳۰ صبح ، در مسجد حضرت صاحب الزمان شهر لیکک بهمئی برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب؛ امام جمعه بهمئی در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی چهاردهم و پانزدهم خرداد ماه گفت: ۱۴ خرداد یادآور خاطره تلخ رحلت جانگداز امام راحل و حماسههای جاودان ملت غیور ایران اسلامی در عشق به آن رهبر فرزانه است و همچنان آن مسیر معنوی و الهی ادامه دارد.
حجت الاسلام اسماعیل صلواتی افزود: چهاردهم و پانزدهم خردادماه یادآور دو حادثه بزرگ و فراموش نشدنی حول شخصیتی بی بدیل و اثر گذار در تاریخ پر فراز و نشیب ایران اسلامی است.
وی گفت: ۱۵ خردادماه نقطه آغاز نهضت و بیداری اسلامی مردم ایران و روز خلق حماسهای ماندگار در دفاع از اسلام و مجاهد تربیت یافته مکتب تشیع است، سالروز قیام و همچنین عروج ملکوتی انسانی بزرگ و شخصیتی فرهیخته است که ظهور و حیات انقلاب اسلامی مرهون اندیشه پاک، خالص و الهی اوست.
امام جمعه بهمئی، از مردم شریف و متدیّن بهمئی دعوت کرد تا در مراسم بزرگداشت امام مهربانیها و بزرگداشت مراسم ارتحال حضرت امام خمینی ره شرکت پرشور داشته باشند.
فرماندار بهمئی هم در این جلسه با گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و شهدای قیام ۱۵ خرداد در خرمشهر گفت: باید تلاش شود مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با حضور اقشار مختلف مردم به بهترین نحو گرامی داشته شود.
علی محمدی افزود: خرداد ماه ، یادآور رحلت بزرگ مردی حق طلب و آزاده و سالگرد ارتحال بزرگ مردی است که حقطلبی بسیاری از انسانهای آزاده در جهان، الهام گرفته از اندیشهها و سیرههای وی است.
وی با اشاره به اینکه نگرش امام خمینی(ره)نشات گرفته از نگرش و بینش رسول مکرم اسلام (ص) و امام حسین (ع) است گفت:شخصیت امام (ره)یکی از بی بدیل ترین شخصیت ها در ۱۴ قرن اخیر و الگوی موفقی برای بشریت است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهمئی هم در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی از ویژگیهای مهم مردمی اندیشهی سیاسی امام (ره)، اهمیت به موضوع خواست و پذیرش عمومی و توجه به بلوغ سیاسی مردم است.
سرهنگ مهدی غلامی نژاد افزود: ساده زیستی یکی از شاخصههای برجسته بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: حضرت امام (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناس، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی بود و جمهوری اسلامی در دنیای امروز ، الگویی برای آزادیخواهان جهان و ملتهای مظلوم دنیاست.
محمد جهانی دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بهمئی هم با بزرگداشت ارتحال حضرت امام (ره) و قیام خونین یوم الله ۱۵ خرداد گفت: مراسم ارتحال حرضت امام خمینی و قیام خونین ۱۵ خرداد ، روز دوشنبه ۱۴ خرداد ، راس ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح در محل مسجد حضرت صاحب الزمان عج شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی برگزار میشود.
برگزاری ویژه برنامه ارتحال حضرت امام خمینی و تبیین بیانات آن حضرت از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
به مناسبت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال امام خمینی (ره) ؛ مروری بر زندگی امام خمینی (ره)
سید روحالله خمینی (ره)، رهبر انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ به ملکوت اعلی پیوست.
امام خمینی (رحمت الله علیه) ۳۰ شهریـور ۱۲۸۱ هجرى شمسى در شهرستان خمین از توابع استان مرکزى دیده به جهان گشود و در ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ هجری شمسی رحلت کردند.
مروری بر زندگی امام خمینی (ره)
امام (ره) پس از درگذشت حضرت آیت الله بروجردی به مخالفت با سیاستهای طاغوت برخاست و در قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ دستگیر و در تهران زندانی شد.
امام (ره) پس از مدتی از زندان آزاد و به شهر مقدس قم مراجعت کرد.
وی در قضیه تصویب کاپیتولاسیون (مصونیت مجرمان آمریکایی در ایران) با سخنرانی مهم و آتشین در مسجد اعظم قم دستگیر و به ترکیه و سپس عراق تبعید شد.
امام (ره) در سالهای اقامت در عراق همچنان رهبری مبارزه با رژیم پهلوی را بر عهده داشت و در سال ۱۳۵۷ به دلیل هماهنگی که بین رژیم پهلوی و رژیم بعث عراق رخ داد، از عراق خارج و به پاریس عزیمت کرد که مبارزات سیاسی و انقلاب هم وارد مرحله اساسی شد.
انعکاس سخنان امام خمینی (ره) پس از اقامت در پاریس در رسانههای غربی، رژیم پهلوی را به ضعف و انزوا کشاند و خروج شاه و خانواده سلطنتی را از ایران به دنبال داشت.
با مراجعت امام خمینی (ره) به ایران در ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۷، مردم ایران پس از گذشت چند روز در ۲۲ بهمن همان سال پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
رژیم سلطنتی پس از حکومت ۵۷ ساله به پایان رسید و امام (ره) با آرا قاطع مردم ایران از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ رهبری انقلاب را بر عهده داشت.
امام خمینی (ره) از بزرگترین پایه گذاران بیداری اسلامی در جهان است؛ مسیری که بسیاری از کشورهای اسلامی با الگو گرفتن از ابعاد فکری و انقلابی امام (ره) در قیام علیه دشمنان و ستمگران به پا خواستند و جنبشهای اسلامی را به وجود آوردند.
مسلم مختاری امیرالمومنین خبرنگار
- نویسنده : مسلم مختاری
- منبع خبر : مسلم مختاری