برگزاری همایش شعار سال ، بررسی آسیب های اجتماعی و توانمندی ها ، ظرفیت ها و موانع توسعه شهرستان بهمئی
تاکید سخنرانان این همایش بر وحدت و همدلی ، تلاش برای تحقق شعار سال ، حذف خرده فرهنگ های غلط ، کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه و پیشرفت شهرستان با همفکری و تعامل
فتاح محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد: با وحدت و همدلی همه بهمئی ها ، می توان بر مشکلات موجود غلبه کرد و زمینه پیشرفت شهرستان را فراهم کرد.
انتقادهای تند امام جمعه بهمئی از برخی از عملکردهای گذشته در مسیر توسعه شهرستان و کشور
لطف الله ایرمی فرماندار بهمئی: برای رفع مشکلات بهمئی ، به کمک همه همشهریان و بهمئی ها در سراسر کشور نیازمندم.
مهندس سید فرزاد نجات نیا از فعالان فرهنگی و سیاسی استان، معاون سابق پارلمانی و استانهای وزارت راه و شهرسازی و دبیر انجمن هم اندیشی فرهیختگان استان : خودزنی برخی از هم استانی های ما در دیگر استانها و مرکز کشور ، از ترقی و پیشرفت جوانان استان ما جلوگیری کرده است.
جمشید زکی نژاد عضو شورای اسلامی شهر لیکک از مسئولین شهرستانی و مردم و نخبگان خواستند که مسائل جناحی و جبهه گیری ها را کنار بگذارند و جهت آبادانی شهرستان هم صدا شوند.
عطاالله جاوری دبیر همایش جمعیت انقلاب شهرستان و دبیر برگزاری و اجرای این همایش : وعده های گذشته عملی نشد و اگر وعده ها تحقق می یافت مشکلات زیادی از شهرستان برطرف می شد.
محمد بهمئی نژاد فعال فرهنگی اجتماعی شهرستان بهمئی ؛ این شهرستان بعد از اشتغال نیاز واقعی به حمایت دانشگاه ، ورزش ، فرهنگ و هنر ، تشویق مردم به مساجد و کانون های مذهبی قرآنی، احداث مکان های تفریحی و گردشگری، کشاورزی ، دامداری و … دارد.
به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب ؛ معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در همایش شعار سال ، بررسی آسیب های اجتماعی و توانمندی ها ، ظرفیت ها و موانع توسعه شهرستان بهمئی گفت: برای تحقق شعار سال ، به عنوان پیشران صنعت کشور میتواند در رشد تولید توان حداکثری داشته باشد.
فتاح محمدی با بیان اینکه ، رویکرد دولت واگذاری اختیارات برای تصمیمگیری به استانها است افزود: باید تلاش شود با استفاده از ظرفیتهای داخل استان، شناسایی و بهکارگیری ظرفیتهای بیرونی و مشورتگرفتن از افرادی که در حوزههای مختلف تجربههایی را دارند، مسیرهای جدیدی را بازکرده و کار را به سمتی سوق داد که تجلی کارآمدی در جامعه نسبت به گذشته جلوه بیشتری داشته باشد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب لازمه تحقق سرمایهگذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینهسازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایههای خرد و کلان خود در راه تولید است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به ظرفیت های مختلف شهرستان بهمئی در حوزه های گوناگون اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط قوت این دیار وجود نیروهای انسانی توانمند بهمئی در مناطق مختلف کشور است که می توان از این موضوع بهترین بهره را برد.
امام جمعه بهمئی در این همایش گفت: تولید قلب تپنده اقتصاد است ، سرمایهگذاری ضربان قلب تولید است و شرط ضروری جهش تولید سرمایهگذاری است و سرمایهگذاری در تولید به معنای هدایت مالی به سمت بخشهای مولد اقتصادی است.
حجت الاسلام اسماعیل صلواتی افزود: امروز بخش عمدهای از نقدینگی به جایی میرود که متاسفانه صرف فعالیتهای سودگرایانه مثل خرید سکه و ارز و زمین میشود که باعث تشدید تورم و نابرابریهاست.
وی گفت: شعار امسال برای تغییر این مسیر است تحقق شعار سال نیازمند هماهنگی دو رکن اقتصاد یعنی دولت و ملت است، مردم به عنوان دارندگان اصلی نقدینگی نقش کلیدی دارند اگر سرمایه مردم در راه تولید به کار گرفته شوند شاهد کاهش نقدینگی سرگردان و ایجاد اشتغال و افزایش تولید و باعث مهار تورم و بهبود معیشت مردم میشود و دولت هم رفیق سرمایهگذاری مردم است نه رقیب آنها و بایستی بستر مسیر سرمایهگذاری مردم را فراهم کند.
امام جمعه بهمئی گفت: بستر آن عبارت است از ثبات قوانین و مقررات و کاهش بروکراسی و تسریع در صدور مجوزها شفاف سازی و ایمنسازی فضای کسب و کار ، اینها رسالتهای دولت است.
حجت الاسلام صلواتی گفت: امروز معضل اصلی و مشکل اصلی در این بحث تولید بانکها هستند بانکها باید با طرحهای تولید محور و کاهش نرخ سود بانکی و اعطای تسهیلات به بخش تولید به جذب نقدینگی به سمت فعالیتهای تولیدی کمک کنند ، این عملکرد بانکهاست که میتواند تولید را احیا کند و یا نابود کند و حقیقت این است که عامل اصلی تضعیف تولید بانکها هستند ، با دلالی در بازار مسکن تولید را نابود میکنند و امروز بانکها تبدیل به بنگاه داری شدند کار اصلی دولت این است که ساختارهای اقتصادی را برای حمایت از تولید اصلاح کنند.
وی گفت: پیام این گردهمایی و همایش این باشد که شهرستان بهمئی ظرفیتهای قابل اتکایی برای تحقق شعار سال دارد مسئولان همت بگمارند این ظرفیتها را فعال کنند و با راهاندازی ارخانههای تولیدی و فعال نمودن عرصههای گردشگری و حمایت از صنایع دستی و تجهیز این مکانها به امکانات اولیه و با پرداخت تسهیلات در عرصههای کشاورزی و دامداری و معادن و حمایت از تولید کنندگان زمینه تحقیق شعار سال را فراهم کنند اگر مسئولان بتوانند با سرمایهگذاری در عرصههای نفت و گاز و اختصاص حق مردم بهمئی از این نعمت و ظرفیتی که خودشان در اختیار دارند و با حمایت از زیرساختها در عرصههایی چون راه، مثل جاده لیکک به جایزان و یا با ایجاد پارک نفت در شهر لیکک و یا با حمایت از طرحهای گردشگری در مناطق برم الوان و تنگ سولک میتوانند هم زمینه اشتغال جوانان را فراهم کنند و هم این شهرستان را از بنبست نجات دهند.
امام جمعه بهمئی گفت: در موضوع آسیبهای اجتماعی باید بپذیریم که ام الفساد و ریشه تمام آسیبهای اجتماعی بیکاری و فقر است و از دل این آسیب و آفت ناامیدی و اضطراب و گرفتاری به وجود میآید و قطعاً ریشه دوم آسیبهای اجتماعی ضعف اعتقادات و باورهای دینی و ارزشهای الهی میباشد، راه حل اصلی این است که برگردیم به تعالیم انبیا و اولیای الهی و قرآن و عترت و برگردیم به معارف نورانی اسلام و برگردیم به سبک زندگی رسول الله و ائمه اطهار و الگوپذیری از شهیدان و لازمه این فرهنگ این است که در خانواده فضای معنوی و دینی حاکم شود و فضای تربیتی حاکم شود و نیاز و نیازهای روحی و معنوی فرزندان ابتدا در محیط خانواده تامین شود و در محیط مدرسه این فضا و این اعتقادات و باورها شکوفا شود.
حجت الاسلام صلواتی گفت: قطعاً در یک چنین خانوادهای جامعهای آسیبها کمتر خواهد بود و حقیقتاً بایستی سبک زندگیها تغییر کند به نظر می آید کارهای پژوهشی و مسئله یابی عللها و راهکارها مشخص است اما بایستی معاونت اجتماعی استانداری و به تبع فرمانداری فعال شود و به جهت مالی از برنامههای تربیتی و دینی و فرهنگی و هنری و ارتقاء سطح سواد رسانهای بینش و زندگی خانوادهها حمایت بشود حتماً نیاز است که در سبک آموزش ما در خانواده و مدارس تغییرات اساسی ایجاد شود حتماً نیاز است مراکز مشاورهای در شهرها و مناطق وجود داشته باشد.
وی گفت: حتماً نیاز است به ورزش و سلامت و نشاط معنوی و اخلاقی مردم توجه شود در شهری که از در دیوار آن عکس و بنر اموات در ابعاد مختلف تشییع جنازهها و مراسمات تدفین و غمها و غصهها ماهها و سالها ر جامعه و خانواده حاکم میشود و از طرفی در سطح شهر ، نه پارکی و محلی برای تفریح و نشاط خانوادهها وجود دارد و نه ورزشهای همگانی اولویت است و در حقیقت جامعه فقیر است و هم دچار فقر فرهنگی و معنوی و هم فقر آموزشی و هم فقر معیشتی و هم فقر آموزش حاکم باشد گرفتاریهای مختلفی نصیب جامعه میشود.
صلواتی گفت: نهایتاً بایستی فضای خانواده و فضای جامعه فضای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و به لحاظ آموزش سواد رسانهای و به لحاظ امورات دینی و معنوی و اعتقادی به سمت جامعه الهی و نبوی و علوی و فرهنگ قرآن و عترت حرکت بدهیم.
فرماندار بهمئی گفت: مقام معظم رهبری با تعین «شعار سال» نقشه راه را مشخص کردهاند، حال باید در صحنه عمل وارد میدان شد تا نتیجه مطلوب برای بهبود وضعیت معیشت مردم و رفع مشکلات جامعه محقق شود.
لطف الله ایرمی افزود: وظیفه اصلی دولت برای تحقق شعار سال، فراهمکردن زمینهها و برداشتن موانع تولید برای مشارکت و سرمایه گذاری مردم و بخش خصوصی است.
وی گفت: تحقق شعار سال ۱۴۰۴ که رهبر معظم انقلاب نامگذاری کردند مستلزم این است که دولت برای سرمایه گذاری در تولید و رفع موانع موجود در این حوزه زمینه سازی کند.
فرماندار بهمئی با ارائه گزارشی از توانمندیها و قابلیتهای شهرستان بهمئی گفت: براساس برنامه آمایش سرزمین در حوزههای مختلف صنایع وابسته به نفت و گاز، وجود صنایع معدنی، صنایع کوچک و متوسط، کشاورزی، دامپروری، گردشگری و صنایع دستی از جمله قابلیت های سرمایه گذاری در این شهرستان است.
لطف الله ایرمی وجود معادن آهک، گچ و سلستین و شهرک صنعتی با وسعت ۱۵۰ هکتار را از دیگر ظرفیتهای اقتصادی شهرستان بهمئی بیان کرد و افزود: صنایع وابسته به معادن مانند فراوری آهک، سلستین و گچ مناسب فرصت خوبی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال پایدار در این شهرستان است.
وی با اشاره با ظرفیتهای شهرستان بهمئی در حوزه نفت اضافه کرد: با توجه به وجود چاههای نفت در بهمئی و نزدیکی این شهرستان به فاز دوم پالایشگاه بید بلند امکان ایجاد صنایع وابسته به نفت، شامل پتروشیمیها و دیگر صنایع پایین دست و امکان تامین خوراک آن، دارای ظرفیت ویژهای برای سرمایه گذاری در این بخش است.
فرماندار بهمئی با اشاره به ظرفیتها و فعالیتهای بخش کشاورزی و منابع طبیعی در این شهرستان بیان کرد: وجود ۱۴۷ هزار هکتار جنگل و مرتع، ۲۲۰ دهنه چشمه، ۶۲۵ حلقه چاه نیمه عمیق، ۲۰ چاه عمیق و هفت رشته قنات و تعداد پنج رودخانه دائمی با دبی ۸۵۰ لیتر برثانیه و شرایط خوب آب و هوایی این شهرستان را به قطبی برای کشاورزی تبدیل کرده است.
لطف الله ایرمی ، پرورش ۳۰۰ هزار راس دام سبک و کاشت گیاهان دارویی از دیگر قابلیتهای بخش کشاورزی این شهرستان بیان کرد و گفت: تاکنون ۴۰۰ هکتار زراعت آبی و ۱۲ هزار هکتار باغ در دو اقلیم مرکزی و پشت کوه شهرستان بهمئی اجرا شده است.
وی ایجاد شهرک گلخانه ای به مساحت ۱۹ هکتار با تزریق ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال اعتباراز محل کمکهای فنی و اعتباری را از دیگر قابلیتهای کشاورزی در این شهرستان اعلام کرد و افزود: تاکنون ۱۳ گلخانه با تولید بیش از ۳ هزار تن محصول و زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر در این شهرک راه اندازی شده و امسال از محل اعتبارات جهش تولید هشت میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زیرساختهای این شهرک در نظر گرفته شده است.
فرماندار بهمئی با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بهمئی گفت : ایجاد بوم گردی و اکوکمپهای عشایری برای احیا، آداب و رسوم منطقه، وجود هنرمندان بنام در دست بافتهای سنتی و محلی مانند گلیم، جاجیم و چرم بافی را از دیگر این ظرفیتها است.
سید فرزاد نجات نیا هم در این مراسم گفت: خودزنی برخی از هم استانی های ما در دیگر استانها و مرکز کشور ، از ترقی و پیشرفت جوانان استان ما جلوگیری کرده است.
اهم صحبت مهندس سید فرزاد نجات نیا از فعالان فرهنگی و سیاسی استان، معاون سابق پارلمانی و استانهای وزارت راه و شهرسازی و دبیر انجمن هم اندیشی فرهیختگان استان پیرامون آسیب های اجتماعی و تبیین شعار سال «سرمایه گذاری در تولید» به شرح زیر است.
سید فرزاد نجات نیا در ابتدای صحبت شعری از استاد قادر طراوت پور شاعر پر آوازه بهمیی که اخیرا برگزیده کتاب سال ایران تحت عنوان “کوه زاد” – بدست رییس محترم جمهور مورد تقدیر قرار گرفت- را معطوف به شرایط منطقه ای بیان نمود!
بی امرِ عشق، گوش به فرمان نمی دهیم
تا مرگ می رویم ولی جان نمی دهیم
دنیا دو بار عمرِگران را به ما نداد
ماهم دل ِ عزیز خود ارزان نمی دهیم
جمع است خاطر ِ دلِ ما در مسیرِ عشق
دل را به غیرِ زلفِ پریشان نمی دهیم
مردن به پای دوست هنوز آرزوی ماست
حتی به مرگ، فرصتِ جولان نمی دهیم
موج ایم، موج، پا به سر ِ صخره می نهیم
کوه ایم، کوه، خاک به توفان نمی دهیم
مردانِ مرد، اهلِ امان نامه نیستند
جان را به جز به راه شهیدان نمی دهیم
افراسیاب ها چه به سر پرورانده اند؟
ما رستم ایم، مُلک به توران نمی دهیم
مردِ مُروّت ایم ولی در شب ِ نبرد
حتی به خصم، جُراَتِ میدان نمی دهیم
ما وارثانِ خونِ سلیمانیِ عزیز
این خاک را به مُلکِ سلیمان نمی دهیم
گوید اگرکسی بد ِ ما را به این و آن
ما عاقل ایم و گوش به نادان نمی دهیم
حتی اگر تمامِ جهان را به ما دهند
یک نیم ذرّه خاک از ایران نمی دهیم.
نجات نیا فعال فرهنگی و اجتماعی هم استانی مطلبی از بانوی نویسنده، مستشرق و سیاح فرانسوی “اِل وِیا وِستِر پُو” موُلف کتاب زنان ایل بَهمَئی -که ۱۴ سال در ایران ساکن شد و تحقیقاتی درباره باورهای کهن، الگوها و سبک زیستی انجام داد- را یادآور شد و در خصوص لفظ “گو” در ایل بهمیی گفتگو صرفا به معنای ککا و برادر نیست، بلکه سلسله ای از تعهدات انسانی و اخلاقی و احساس مسئولیت نسبت به هم را در بر می گیرد و به تعبیری مانیفستی از توسعه مهربانی ها و انتشار فضائل اخلاقی و محبت هاست و ما در بحث جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و فراهم ساختن زیرساخت های توسعه برای ایجاد اشتغال پایدار نیازمند پیش نیازهای فرهنگی هستیم و یکی از مهمترین راهکارها پرهیز از هر گونه اهتمام به خرده فرهنگ هایی ست که منجر به خشونت می شود.
این فعال سیاسی استان افزود: سرگرمی و دامن زدن به اختلاف سلایق منطقه ای نباید در استفاده از فرصت ها و امکانات ملی در سطح ملی اختلال ایجاد کند، مع التاسف شواهد و قرائن نشان از این سفاهت اخلاقی در سطوح ملی هستیم.
مهندس نجات نیا با اذعان به اینکه هم اکنون ۴۰ حلقه چاه نفت در منطقه بهمئی در چرخه ۳ میلیون بشکه نفت مناطق نفت خیز جنوب فعال هستند، بهمیی سزاوار بهرمندی بیشتری از این پتانسیل و بهره مالکانه و در خصوص توسعه زیرساخت ها و مسئولیت های اجتماعی ست.
مهندس نجات نیا در بخشی از صحبت به موضوعات آب منطقه ای اشاره کرد و گفت؛ استانهای پایین دست ما یک میلیارد متر مکعب مازاد بر حقوق تعریف شده از حقابه بهرمند هستند و هنوز ما اندر خم انشعاب آب شرب از سد کوثر برای حل و فضل پیوست های باستان شناسی و زیست محیطی هستیم.
دبیر انجمن هم اندیشی فرهیختگان استان یادآور شد؛ همه ما هم علل و عوامل آسیبها را و هم پیامدها را می دانیم و لذا باید روی اقدام و عمل تمرکز نماییم، و بنده آمادگی خودم را اعلام می نمایم از ارتباطاتی که در سطح ملی ایجاد شده از ظرفیت های حاکمیتی و خصوصا بخش های خصوصی و غیر دولتی برای مشارکت در سرمایه گذاری، با هماهنگی مسئولین امر و تشکل های مردم نهاد انجام وظیفه خواهم کرد. و شایسته هست با پیگیری مسئولین از حضور بنیاد ها همچون علوی و برکت و پانزده خرداد برای اقدامات اثر گذار در بحث اشتغال و مسئولیت های اجتماعی استفاده شود. و در این خصوص هماهنگی و هم آهنگی سه رکن امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه برای پیشبرد امورات راهگشاست.
وی با اشاره به بخشی از صحبت رییس شورای شهر لیکک و در خصوص توسعه سرمایه استانی و کمک به رشد جوانان خوش آتیه این منطقه به خدمات و دوره موفق عباس مشیری شهردار اشاره کرد و هر گونه همکاری برای موفقیت روز افزون جناب ظفری شهردار منتخب را وظیفه خود دانست.
سید فرزاد نجات نیا در پایان از اهتمام اعضا و دبیر جمعیت برای برگزاری همایش، قدردانی و استمرار این برنامه ها را برای هم افزایی نخبگان منطقه و تدبیر امور مثمر ثمر دانست.
جمشید زکی نژاد عضو شورای اسلامی شهر لیکک هم در این همایش، ضمن قبولی طاعات و عبادات بندگان مخلص خدا و تبریک سال نو و خیر مقدم به بزرگان ، ریش سفیدان ، متنفذین، معتمدین ، مسئولین استانی و شهرستانی ، از بانیان برگزاری این همایش در جهت تحقق شعار سال و بررسی آسیبهای اجتماعی قدردانی کرد.
جمشید زکی نژاد افزود: با توجه به اینکه شهرستان ما شهرستانی محروم و غریب و از نظر جغرافیایی در دورترین نقطه ی استان نسبت به مرکز استان قرار دارد انتظار می رود مسئولین استانی از نظر تخصیص بودجه نگاه ویژه ای به این شهرستان داشته باشند
وی گفت: بیکاری و فقر زمینه آسیبهای اجتماعی هست که با توجه به اینکه این شهرستان ظرفیتهای فراوان و معادن فروانی دارد مکانهای گردشگری فراوانی هم وجود دارد و از همه مهمتر نیروی انسانی جوانی دارد انتظار می رود زیرساختهای صنعتی و منابع در آمد زایی پیش بینی شود تا معضل بیکاری مرتفع شود و آسیبهای اجتماعی کاهش داشته شود.
جمشید زکی نژاد عضو شورای اسلامی شهر لیکک از مسئولین استانی درخواست کرد باتوجه به اینکه قریب به ۶۰ درصد جمعیت شهرستان بهمئی در شهر لیکک سکونت دارد و قریب به ۶۰ در صد آلایندگی به بخشها و روستاهای تابعه تعلق می گیرد انتطا. می رود مبالغی که به روستاها ی فاقد سکنه واریز می شود به حساب شهر واریز شود تا خدمات رسانی به جامعه شهری بیشتر صورت پذیرد
جمشید زکی نژاد از مسئولین خواستند که نسبت به احقاق حق آلایندگی این شهرستان که سالها بر زمین مانده بود را از امور مالیاتی خوزستان مطالبه کنند و در این موضوع کوتاهی ننمایند
وی گفت: پروژه های جاده ی مواصلاتی لیکک به جایزان و انتقال آب شرب لیکک از سد کوثر و بحث اینترنت را بجد پیگیری تا شهرستان بهمئی از بن بست خارج و زمینه ی اشتغال زایی فراهم و از این آسیبها جلوگیری شود
جمشید زکی نژاد از مسئولین استانی و نمایندگان استان و مدیر عامل مناطق نفت خیز جنوب درخواست هایی داشتند.
وی از مسئولین شهرستانی و مردم و نخبگان خواستند که مسائل جناحی و جبهه گیری ها را کنار بگذارند و جهت آبادانی شهرستان هم صدا شوند.
زکی نژاد گفت: که تغییر دولتها طبیعی هست مبادا تغییرات مدیرتی باعث تعلل در پیشرفت و رشد فعالیتهای عمرانی شهرستان شود و از تلاشها و زحمات چند ماهه اخیر فرماندار شهرستان جناب حاج ایرمی تقدیر و تشکر کردند.
عضو شورای اسلامی شهر لیکک از حضور مهندس پیرامون مدیر عامل مناطق نفت خیز جنوب و معاونت سیاسی اجتماعی استانداری جناب حاج محمدی هم تقدیر و تشکر کرد.
عطاالله جاوری دبیر همایش جمعیت انقلاب شهرستان و دبیر برگزاری و اجرای این همایش گفت: همانطور که همه شما بزرگواران استحضار دارید رهبر انقلاب در ابتدای پیام نوروزی خود با اشاره به تقارن بهار طبیعت و بهار معنویت فرمودند، نسیم معنویت در این ماه مبارک شامل همه ماهاست و باید لهایمان را در مسیر این نسیم الهی و معطر قرار دهیم و امروز رسالت همه فعالین فرهنگی و اجتماعی شهرستان شورای راهبردی جمعیت انقلاب شهرستان در راستای نامگذاری شعار سال همایشی با همین مضمون و رفع آسیبهای اجتماعی با هماهنگی مجموعه فرمانداری و دیگر نهادها برگزار میشود.
عطاالله جاوری دبیر همایش ادامه داد: با توجه به تاکید رهبری که فرمودند مسئولان مسئولان اقتصادی فعالان مردمی فعالان فرهنگی صدا و سیما رسانه ها همه و همه بسیج شوید تا از این گردنههای سخت اقتصادی که دشمنان برای ما طراحی میکنند و کردند و امروز شما اقتدار جمهوری اسلامی را در منطقه و دنیا مشاهده میکنید که مایه افتخار است.
عطاالله جاوری دبیر جمعیت گفت: قریب به نیم قرن از عمر انقلاب میگذرد شهرستان بحمهای هنوز در زیرساختها مشکل دارد که زیر بنای پیشرفت و آبادانی یک منطقه میباشد
عطاالله جاوری افزود: بهمئی هنوز در جواب سوالات و چراها و چراها و قول و قرارها کلنگهای به نتیجه نرسیده مانده است از کدام مشکل و گرفتاری سخن بگویم که همه شماها بر آن واقف و آگاه هستید.
وی گفت: ما امروز در برابر اشتغال جوانان شرمندهایم و همین بیکاری و عدم اشتغال سرچشمه امروز آسیبهای اجتماعی است.
عطاالله جاوری دبیر جمعیت گفت: وظیفه ما و رسالت ما مطالبهگری است ساسنامه تشکیلاتی ما بر اساس مطالبهگری و پاسخگویی مسئولان بنا شده است و این مطالبهگری مستمر ادامه خواهد یافت ، البته مردم بهمئ ای مردم قدرشناسی هستند و کارهای انجام شده را میدانند.
عطاالله جاوری دبیر جمعیت افزود: اما بهمئی امروز نیاز فوری و اورژانسی و ویژه استانی و ملی به کسب اعتبارات و سرمایهگذاری در تولید و سرمایهگذاری در اشتغال دارد.
وی گفت: امروز مواد معدنی ما به صورت خام از منطقه خارج میشود اما جوان ما بیکار است اما جاده ارتباطی ما مشکل دارد.
عطاالله جاوری دبیر جمعیت گفت: سهم بهمئی از چاههای نفتش آیا فقط به همین درصد آلایندگی قانع باشیم که آن را هم با شکایت و پیگیری و قانون و دادگاه و دادگستری کسب کنیم
امروز شهرستان بهمئی در خوزستان غیر بومی محسوب میشود که جغرافیای زندگی ایشان در قلب خوزستان است و حتی آنقدر مظلوم هستیم که حتی در استان خودمان هم غیر بومی محسوب میشویم تا کی این نابرابری ادامه داشته باشد.
عطاالله جاوری دبیر جمعیت افزود: انشالله به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مسئولان دلسوز ارادهای که در حوزه فرمانداری و پیگیریهای امام جمعه محترم و دیگر فرزندان و دیگر فرزندان بهمهای در سطح ملی مشاهده میکنیم به لطف خداوند با عزمی راسخ ل جلوی خرده فرهنگها را میگیریم.
وی گفت: با احساس مسئولیت میثاقنامه فرهنگی ایلمان را امضا میکنیم تا بتوانیم دوباره لابت و شکوه و عظمت بهمهای را در تاریخ جاودانه کنیم.
محمد بهمئی نژاد فعال فرهنگی اجتماعی شهرستان بهمئی گفت: در این دیار دلاور خیز همه ی ظرفیت های انتصابی و مردمی در زمینه های متفاوت دست به دست هم دهند تا به رشد متعادل برسیم و رقابت های انتخاباتی را گره به مسائل پیشرفت عمومی نزنیم ، وقت اندک است این فرصت های خدمت گزاری کمتر ایجاد میشود.
محمد بهمئی نژاد افزود: شکاف فرهنگی بین معتمدین و جوانان زنگ خطر است در هر لباسی با برگزاری همایش ها و حمایت از اشتغال جوانان را پای کار فرهنگ عمومی بیاوریم نه با بی تدبیری عملکرد خویش به فرهنگ طایفه ای سوق دهیم
وی گفت: در موضوع مطالبه درخواست کار جوانان مسئولین محترم هم اشتغال بافرصت را در نظر بگیرند، مثل احداث پالایشگاه و هم اشتغال سریع را که می توانیم از وام های حمایتی بدون سود برای آوردن آنها در بازار همچنین اراده قوی ظرفیت های کشوری و بکارگیری این عزیزان در جای جای کشور نام برد.
محمد بهمئی نژاد فعال فرهنگی اجتماعی شهرستان بهمئی گفت: این شهرستان بعد از اشتغال نیاز واقعی به حمایت دانشگاه ، ورزش ، فرهنگ و هنر ، تشویق مردم به مساجد و کانون های مذهبی قرآنی، احداث مکان های تفریحی و گردشگری، کشاورزی ، دامداری و … دارد.
در این همایش ویژه برنامه های مختلف از جاذبه های گردشگری ، تفریحی ، توانمندی ها و عملکرد دولت طی ۳ ماه گذشته در شهرستان بهمئی به نمایش گذاشته شد.
حاج فتاح محمدی معاونت سیاسی امنیتی استانداری ، مهندس پیرامون مدیرعامل مناطق نفت خیز جنوب، مهندس غلامحسین انصاریان، علی اکبر فرهنگی نسب مدیر کل سیاسی انتخاباتی استانداری، دکتر نجات نیا، دکتر امید جهان نژادیان مدیر کل غله استان خوزستان ، دکتر مجید باقریان استاد دانشگاه و فعال فرهنگی سیاسیی، حجت الاسلام صلواتی امام جمعه بهمئی، لطف الله ایرمی فرماندار بهمئی و جمعی از نخبگان ، اساتید ، متفذین ، ریش سفیدان در این مراسم حضور داشتند.
در پایان این مراسم ضیافت افطاری در منزل مرحوم حاج نصرالله یزدان دوست برگزار شد.
مسلم مختاری امیرالمومنین خبرنگار
- نویسنده : مسلم مختاری امیرالمومنین
- منبع خبر : مسلم مختاری امیرالمومنین