تشکیل ستاد مدیریت بحران ۵ شهرستان استان در شهرستان لنده
تشکیل ستاد مدیریت بحران ۵ شهرستان استان در شهرستان لنده
در پی وقوع آتش سوزی ها و خسارت به منابع طبیعی، ملی و محیط زیست ستاد مدیریت بحران ۵ شهرستان کهگیلویه، بهمئی، چرام، لنده و شهرستان بهبهان تشکیل شد.

🌏جوان جنوب نیوز

در پی وقوع آتش سوزی ها و خسارت به منابع طبیعی، ملی و محیط زیست ستاد مدیریت بحران ۵ شهرستان کهگیلویه، بهمئی، چرام، لنده و شهرستان بهبهان تشکیل شد.

به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب ؛ معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع و خسارت های زیان بار اتش سوزی ها در سال های گذشته، حفاظت از منابع ملی را وظیفه ای مهم و انسانی ذکر کرد و گفت : با انجام اقدامات و برنامه ریزی های لازم و مراقبت های لازم می توان از خسارت ها، اتش سوزی ها و اتفاقات ناگوار جلوگیری کرد.

 

سید جواد هاشمی با بیان اینکه، فرهنگ سازی، استفاده از نیروهای اموزش دیده ی مردمی و اموزش دهیاران در راستای کاهش آسیب ها بسیار مهم و مفید خواهد بود، از دستگاههای مرتبط خواست که تمام تلاش خود را به کار گیرند تا این منابع خدادادی دچار مشکل نشوند.

 

ابراهیم موحد مدیر دفتر نماینده شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در این جلسه با دفاع از حقوق مردم و داوطلبانی که به صورت خودجوش در اطفا و خاموش سازی اتش سوزی ها خدمت رسانی می کنند ، از مسئولان استانی خواست که تمام توان خود را برای حمایت و پشتیبانی از این نیروها به کار گیرند.

 

 

 فرماندار بهمئی در این جلسه که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه وبویراحمد و مسئولان ، فرمانداران ، فرمانده هان بسیجی ناحیه مقاومت بسیج، منابع طبیعی، جمعیت هلال احمر، نیروی انتظامی، ۵ شهرستان بهبهان، کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و به میزبانی شهرستان لنده برگزار شد گفت: باید پیش از هر اتفاقی، از تمام ظرفیت‌ها برای پیشگیری از آتش سوزی‌های احتمالی استفاده شود.

 

علی محمدی با بیان اینکه، باید برای پیشگیری از هرگونه اتفاق، ایجاد خسارت، اطفا و جلوگیری از آتش گرفتن جنگل‌ها در فصل گرم سال همیشه باید با تجهیزات لازم در آماده باش باشیم افزود: توجه جدی به آموزش و فرهنگ‌سازی در کاهش حوادث آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع نیز نقش مهمی برای جلوگیری از این موضوع دارد.

 

وی منابع ملی را ثروتی بسیار ارزشمند برشمرد و بر ضرورت همکاری سایر دستگاه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد تاکید کرد و خواستار تجهیز گروه‌های مردمی برای مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی شد.

 

فرماندار شهرستان بهمئی، به ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با آتش سوزی پرداخت و ادامه داد : تهیه امکانات لازم، آموزش نیرو‌های محلی، استفاده از ظرفیت شورا‌ها و دهیاران، اطلاع رسانی به کشاورزان، استفاده از ظرفیت بسیج، سازمان‌های مردم نهاد و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها از مهمترین راهکار‌های مقابله با آتش سوزی که باید مورد توجه قرارگیرد.

 

فرماندار شهرستان لنده ، به بررسی و تمهیدات لازم برای مقابله با با برخی خشکسالی ها اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از آتش سوزی ها و مشکلات خشکسالی دراین شهرستان نیازمند همکاری مردم هستیم.

 

جلال دانش با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته به اقدامات پیشگیرانه برای آتش سوزی‌های احتمالی در این شهرستان اشاره کرد و اظهار کرد: با بکارگیری دیده بان های ماهر، شناسایی نقاط بحران آتش سوزی، ایجاد خط آتش بر ، در سطح اراضی ملی و منابع طبیعی، آموزش نیرو‌های محلی و استفاده از ظرفییت شورا‌ها و دهیاران، سازمان‌های مردم نهاد و بسیج از مهمترین این اقدامات است.

مسلم مختاری خبرنگار و نماینده صداوسیما