پایگاه خبری جوان جنوب نیوز
مشکل کمبود آب و تنش آبی پیش رو بزرگترین مانع بر سر راه تولید در شهرکهای صنعتی است که باید دولت جدید جهت رفع این مانع بزرگ تصمیم جدی و اساسی بگیرد.
به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب نیوز از اهواز، با نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها، بسیاری را به سمت شناسایی موانع اصلی تولید در کشور سوق داد که در این مورد از عوامل انسانی، رفتارهای انسانی گرفته تا موانع قانونی و اجرایی، همه مطرح شدند.
در این بین برخی از موانع به دلیل شرایط جغرافیایی بر سر راه تولید کننده قرار گرفتند که در آن نقش دولت بسیار موثر است چراکه تولید کننده بدون پشتیبانی در این شرایط قابل به ادامه کار نیست.
۲۶ فروردین ماه بود که استاندار خوزستان از تنش آبی پیش رو در استان سخن به میان آورد و همکاری دستگاههای با یکدیگر و همیاری مردم و بخش خصوصی جهت عبور به سلامت از این بحران را ضروری و حیاتی عنوان کرد.
استاندار خوزستان همچنین تخصیص آب را براساس اولویت بندی بیان کرد و اظهار داشت: شرایط پیش رو ما را دچار مشکلاتی در بخش کشاورزی و صنعتی خواهد کرد ولی اولویت ما باید بحث آب شرب مردم و تامین سالم آن باشد.
سلیمانی دشتکی در مورد چگونگی تامین آب در بخش صنعتی و تولید نیز اظهار داشت: تنش آبی پیش رو به صورتی است که ما اولویت خود را بر تامین آب شرب و سپس کشاورزی معطوف کردهایم و در این صورت بخش تولید و صنعتی آب مورد نیاز خود را باید خود تامین کند و از آب شرب استفاده نگردد.
این صحبت استاندار خوزستان، در واقع بخش تولید را از حمایت دولت در تامین آب، نا امید کرد که با وجود همه مسائل مشکلات موجود که رهبری بر رفع آنها تاکید کردند، اکنون موضوع کم آبی نیز به این مسائل افزوده شد.
به گزارش پایگاه خبری جوان جنوب نیوز مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان خوزستان، چهارشنبه در مصاحبهای تنش آبی پیش رو بزرگترین مانع بر سر راه تولید در استان مطرح کرد که بخش صنعت استان را با یک چالش جدید که بسیار جدی است روبهرو کرده است.
اخلاق محمدیان در این زمینه اظهار داشت: خطوط انتقال آب به شهرکهای صنعتی در استان خوزستان، اکثراً مخصوص به این شهرکهای و جهت تامین آب بخش صنعت بوده است که به مرور انشعابات از آن کشیده شد و کم کم این بخش را با مشکل کم آبی و افت فشار همراه کرد.
وی افزود: در حال حاضر ۵ شهرک صنعتی در استان خوزستان با مشکل جدی کم آبی همراه هستند که ۳ شهرک در اهواز و ۲ شهرک دیگری در شهر دزفول و دیگری در ماهشهر است که در صورت عدم برنامهریزی جهت رفع این مشکل، تولید در استان با مشکل جدی همراه خواهد بود که شاید برخی از تولیدات را با توقف همراه بکند.